fbpx
06 - 19 05 35 96 diane@pedagoog.nu

Cursus aanbod

De weg naar positief opvoeden

Bewust en positief opvoeden! Familiehuis-Twente helpt daarbij.

Familiehuis-Twente

 

Familiehuis-Twente in Nijverdal start met drie workshops voor (aanstaande) ouders: Contact met je (aanstaande) baby, klaar voor het ouderschap en peuter in Zicht. Het cursusaanbod wordt in de toekomst uitgebreid met workshops/ cursussen voor iedere ontwikkelingsfase van het kind.

De cursussen ‘Klaar voor het ouderschap’ en ‘contact met je baby  vullen elkaar aan.

 TIP: Het volgen van beide cursussen geeft extra kennis en vaardigheden om het ouderschap vol vertrouwen tegemoet te gaan.

 

Cursus: Klaar voor het ouderschap.

Moeder of vader worden is een van de grootste veranderingen in je leven. Hoe is het om te leven met zo’n klein mensje erbij? Welke toekomst wil jij je kind geven? Wat voor invloed heeft de baby op je relatie?

Dit zijn slechts enkele vragen die we deze avond met jullie gaan bespreken.

Lees meer

Cursus: Contact met je (aanstaande) baby.

Leer je baby al voor de geboorte kennen. Wat ervaart je baby nu al in de buik?

En… je pasgeboren baby communiceert al direct na geboorte met je. Wat probeert  je baby te vertellen, en hoe ga je er op in? Tijdens de workshop gaan we op deze vragen in om jullie goed te laten communiceren met  jullie baby.

Lees meer

Cursus: Peuter in Zicht

Je peuter maakt een stormachtige ontwikkeling door. Daar kun je als ouder niet omheen. Was je kindje eerst heel meegaand, nu krijgt het een eigen willetje, is dwars, koppig en wil constant zijn zin doordrijven. 
Deze fase, ook wel de peuterpuberteit genoemd,
brengt veel vragen met zich mee.

Lees meer

 

Wil je meer info over een bepaalde cursus of dienst die ik aanbied? Of heb je andere vragen? Stel ze gerust via onderstaand contactformulier
of bel mij via 06 – 19 05 35 96.

11 + 13 =

Volg jij ons al?

 

Familiehuis-Twente

Bewust en positief opvoeden
CONTACT