fbpx
06 - 19 05 35 96 diane@pedagoog.nu

Over Diane

De weg naar positief opvoeden

PEDAGOOG | MOEDER | ECHTGENOOT | FAMILIEMENS | HOUDT VAN GEZELLIGHEID | DOL OP HAAR HOND EN KIPPEN | EN ALTIJD POSITIEF!!!

Als ambulante begeleider begeleid ik, zowel op school als in de thuissituatie, kinderen en jong volwassenen met psychische – of gedragsproblematiek, stoornissen in het autisme spectrum, ADHD, Down syndroom, Fragiel X syndroom en meervoudige complexe handicaps die individuele begeleiding nodig hebben op het gebied van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid, stages, werkplekbegeleiding en andere sociale interacties.

Al die jaren ervaring binnen de gezinnen hebben mij duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is dat je als ouder preventief kennis kunt opdoen waardoor het opvoeden soepeler en meer ontspannen verloopt.

Daarom heb ik mijn droom verwezenlijkt en Familiehuis-Twente opgericht. Ik hoop dat ik met mijn ervaring en de opzet van het Familiehuis-Twente, heel veel ouders mag helpen om bewust en positief het mooie avontuur van het ouderschap aan te gaan.
Waar ouders terecht kunnen met al  hun vragen maar ook om je te laten informeren over bijvoorbeeld de peutertijd, puberteit, etc. Een plek die niet alleen gericht is op het kind maar ook op de ouders. Waar je als ouder begrip, informatie en ondersteuning ervaart. Iemand die een stukje met ouders meereist op het pad van de opvoeding.
Op weg naar positief opvoeden.

Met mijn kennis en ervaring vanuit mijn jarenlange werkervaring en als ouder van 2 opgroeiende kinderen wil ik mijn kennis graag uitdragen naar ouders.

Ik ben geregistreerd bij het Registerplein en SKJ en school mezelf jaarlijks bij voor deze registraties. Hierdoor is mijn kennis altijd up-to-date en ben ik op de hoogte van de laatste onderzoeken.

Mijn visie is: “Kijk verder dan het probleemgedrag en breid bestaand positief gedrag
uit om de eigen kracht van de persoon te versterken”.

Volg jij ons al?

 

Familiehuis-Twente

Bewust en positief opvoeden
CONTACT